lördag, augusti 08, 2009

Flator.se

Detta är antagligen inte en nyhet för många men jag har noterat att det finns ett nytt community ute i etern. Mest intressant är kanske att kunna slippa den pornografiserande konkurenten.

Under mellandagarna i fjol det lesbiska communitiet flator.se. Dagens media intervjuar en fåordig grundare, Agneta Nyberg.

I april var det 1 500 medlemmar. Antar att om konceptet håller så ökar siffran. Sidan är åtminstone stilig nog. Och medlemsskap är gratis. I början var det invites only men nu är det bara att registrera sig om man så vill. Jag vet inte helt vad jag tycker om att man måste uppge personnummer, men det är så det verifieras att man är den man säger sig vara.

Uppslag om vad som sker med/på communitiet hittas på den officiell bloggen.

11 kommentarer:

spiralblocket sa...

eeh, vet inte vad jag tycker om att skapa register på kvinnliga homosexuella i sverige....

info sa...

Medlemmarnas personnummer hamnar inte i ett register! Efter ett godkänt medlemskap så raderas personuppgifterna och endast dag mån och år ligger kvar. Precis som hos Facebook mfl.
MVH Agneta Nyberg - flator.se

hobbit sa...

Det var bra att veta, jag missade den informationen.

Kiri sa...

Hej hobbit! Väldigt många av bloggarna i din lista är gamla bloggar som ingen skriver på längre. Vore underbart om du orkade plocka bort dem så att man kunde klicka på vilken blogg som helst i listan och komma till en levande blogg.

Hälsn Kiri

hobbit sa...

Du har givetvis rätt Kiri. Har tagit mig i kragen och rensat bort det mesta av bloggar som försvunnit eller stoppat. Men nu skiner solen och jag har kattgräs som måste planteras...

Kiri sa...

Fint. =) Du har rätt, det låter mer som en aktivitet för en regnig dag.

föddifelkropp sa...

Kul att se att flatorna är på gång!

Sanna sa...

Hej! Skulle vara kul att vara med på listan :) slisshh.blogg.se

Djungelsoda sa...

Hej! Jag vill gärna vara med på er lista. :)

Lie down in the light sa...

Det här verkar vara en något slumrande sida, men om där finns liv skulle jag gärna vilja finnas med på länklistan. Ha en skön sommar!

Katti sa...

Hej! Jag vill gärna vara med på listan! och uppdatera nu på bloggen :)

Sveriges bloggarmé