lördag, augusti 08, 2009

Flator.se

Detta är antagligen inte en nyhet för många men jag har noterat att det finns ett nytt community ute i etern. Mest intressant är kanske att kunna slippa den pornografiserande konkurenten.

Under mellandagarna i fjol det lesbiska communitiet flator.se. Dagens media intervjuar en fåordig grundare, Agneta Nyberg.

I april var det 1 500 medlemmar. Antar att om konceptet håller så ökar siffran. Sidan är åtminstone stilig nog. Och medlemsskap är gratis. I början var det invites only men nu är det bara att registrera sig om man så vill. Jag vet inte helt vad jag tycker om att man måste uppge personnummer, men det är så det verifieras att man är den man säger sig vara.

Uppslag om vad som sker med/på communitiet hittas på den officiell bloggen.

Proportioner

Boken "skapsprengere" ska delas ut i Norges alla högstadier, gymnasier och folkhögskolor. I boken figurerar både rikshomon och okända. Dagbladet citerar en av de mer namnkunniga, landslagskapten Gro Hammerseng: "Det var krig, men forholdet vårt fikk hovedoppslaget". I ett gott upplysningssyfte delar den om privatlivet annars tystlåtna Gro några reflektioner. Antar att artikeln har fått med de intressantaste då boken kan bli lurig att lägga vantarna på i Sverige. Det är givetvis intressant för den nyfikne men förhoppningsvis kan boken lyckas med sitt syfte att avdramatisera och öka toleransen för det som inte är A4.

Ånyo tillagda bloggar

gay like a lady: gaylikealady.blogg.se
Izzemizz: izzemizz.blogg.se
Kroppskontakt: kroppskontakt.blogspot.com
So gay: sogay.devote.se
theGiraffe: thegiraffe.blogg.se

Samt, uppdatering 9/8:
Slöjdmanifesto: slojdmanifesto.blogspot.com


Tillagda stjärnmärkta bloggar hamnar både i listan och i RSS-flödet om inget annat önskas...

Sveriges bloggarmé