tisdag, juli 01, 2008

Gästblogg

Jag fick inte frågan om jag ville gästskriva här, jag frågade om jag fick! Känner att min lilla blogg som jag annars har inte räcker till. Jag vill skrika ut till världen och berätta hur JAG har det. Hur det är och vara flata. Ur mitt perspektiv! Jag är inte bara flata, jag är heterosexuell också. Hur kan det gå ihop?

Jo, här börjar min historia:

Jag gillar tjejer. Mina vänner vet, alla vet. Kanske inte alla, inte min familj/släkt. I deras ögon är jag heterosexuell. Jag kommer gifta mig med en kille, kommer få barn och leva ett sånt liv man ska leva (i deras ögon iaf). Men innerst inne vet jag att jag inte kommer göra allt det där. Mina föräldrar är araber som är muslimer. Mamma går i slöja och ber fem ggr om dan.
Jag vet att om dom fick reda på att jag var gay så skulle dom inte tveka med att antingen gifta bort mig till någon i mitt hemland eller ett skott i pannan.

Jag vet det, det är inget jag bara tror.

Hur kan jag veta det? Jo en gång för ganska många år sen så hände det som inte fick hända. Ett rykte spred sig i min släkt om mig. Istället för att prata med mig för att kolla hur det låg till så åkte vi till mitt hemland. Där fick jag träffa en kille, vips var vi förlovade. Vi skulle gifta oss några år senare, innan jag ens fyllt 20. När vi åkte hem igen till Sverige, så stack jag. Jag rymde med hjärtat i halsgropen. Hot efter hot kom mot mig från min familj. Jag fick skyddad identitet osv.
Men efter ett tag så saknade jag min familj så oerhört mycket, så jag flyttade hem igen.

Under den tiden hade jag inte förstått att jag var gay (det var ett annat rykte som spred sig), nu vet jag det. Nu vet jag vem jag är!
Men kommentarerna om homosexualitet av min familj och släkt är oerhört hemska, dom har berättat vad man gör mot homosexuella.

Därför är: Jag homosexuell och heterosexuell!

"Anonym"


(hobbit tackar för gästinlägget)

8 kommentarer:

L sa...

Jag är en svensk tjej som var tsm med en tjej i hemlighet i över 5 år, pga att hennes familj inte ansåg att det var rätt att vara med en tjej. Dom är oxå muslimer... Tyvärr, men du kommer alri kunna få ett normalt liv eller förhållande så länge du fortf har kontakt med dom! Vårt förhållande tog slut efter alla bråk, smusslingar och de påtryckningar man upplever från ett sådant förhållande! Hon var inte redo att ge upp sin familj, utan levde hellre som dom ville.. Så mitt råd till dig är att absolut inte gå in i ett förhållande så länge du fortf har kontakt med dom.. Det kommer bara sluta med sårade känslor! Jag lider med dig och hoppas du en dag kommer kunna leva det liv du vill!!!

Malin sa...

Hej, vilken bra blogg !
Kan man bli länkad här kanske ? (a)

addicted2adeline sa...

Sorglig historia! Jag hoppas allt ordnar sig med din familj och att du tillåts vara den du är. Fast jag vet att det är liten chans och att du förmodligen måste bryta med dem för att kunna det ... :/
Bra skrivet i alla fall!

addicted2adeline sa...

Förresten, till den som ansvarar för den här bloggen, skulle du kunna lägga till mig också i länklistan? Min bloggadress är addicted2adeline.blogspot.com :)

hobbit sa...

Jag har varit lite slapp med administreringen av bloggen pga sommar och resor men nu har jag lagt till alla som mig veterligen bett om det. Klicka gärna in hos "nykomlingarna" i länklistan! :)

Mlle Tant sa...

hejhej! står också gärna med på länklistan! :)

Majs sa...

Semester bör alla ha :)

Ichigos sa...

Hej, du kasnke har glömt mig på länklistan!

Sveriges bloggarmé