söndag, augusti 31, 2008

En lördagskväll på Gretas

Hej alla hetro, gays, bi, trans, unga som gamla!

Jag var på Gretas en lördagkväll/natt för inte så längesen. Det var första gången på ganska lång tid jag var där. Jag gick in med självsäkra steg med min nära vän som är hetro. Lite små berusade så kände jag att nu jävlar ska jag hitta hon med stort H. Hon som får min värd att gunga, hon som får mig å le, hon som gör att det känns möjligt att gå ner till ica osminkad med gamla slitna jeans och linne för att så länge hon är vid min sida så känns det bra. Vart ska jag annas hitta min jämlike om inte på Gretas? Jag som flata som lever ett väldigt hetrosexuellt liv med hetrosexuella kompisar och hetrosexuellnorm inom familjen, vart ska jag hitta henne? Har ju väldigt få gay kompisar, så matchmaking är pasé för min del. Jag har dock alltid tyckt att Gretas = köttmarknad. Där är man för att ragga, one night stand men inget mer. Leka rövare för en kväll!
Men just den kvällen, bestämde jag mig för att nu jävlar så ska jag hitta henne!

Med varsin öl i handen så blickade min blick runt, medans jag tänkte:
- Nej, hon var inte min typ.
- Nej, hon var för lång.
- Nej, hon var för kort.
- Nej, hon är blond.
- Nej, hon är mörkhårig.

Vi gick mot dansgolvet och dansade loss, när Dj´n bytte till en dålig låt så gick vi ut för att röka. Min kompis var lite små deppig, så jag frågade varför är det så? Jo, hon som hetro tycker att det är väldigt svårt att hitta Han, som får hennes värld att gunga. Hon tyckte att det var lättare för oss gay att hitta någon. Hetrosexuella har tusen olika ställen att gå på, för att leta. Jag som homosexuell har knappt ett ställe. Jag vet vart jag ska vara för att träffa henne. Just då insåg jag att det är aldrig säkert vare sig man är hetro, hbt, ung eller gamal att man träffar någon. Man vet aldrig när sker! Vare sig man är på Mc Donalds, statoil, rockbaren eller på Gretas. När det sker så sker det.
Jag lyckas alltid tänka emot mig själv och att det verkar lättare och bli kär osv för alla andra.
Alla andra har lyckats både få sitt hjärta krossat och krossa någon annans. Jag har fått mitt hjärta krossat, av Hon! Men sen var det stopp. Sen så var jag å lekte rövare varje kväll istället. Nu då? Nu när jag väl vill bli kär, och känna lyckan då inträffar det inte!
Får man bara x antal chanser att bli kär? Jag vet inte! Men jag har iaf bestämt mig att nu ska jag sluta leta under varje sten, jag ska låta kärleken komma till mig! Och jag ska få gå till Ica osminkad med hennes hand i min!

Åh, nej jag hittade inte Henne på Gretas den kvällen! Istället åkte jag hem till min kompis och kröp ner under hennes täcke och somna efter tre sekunder! (Inte så konstigt kanske, eftersom jag verkar rata alla. Dumt nog!)

"Anonym"

3 kommentarer:

Veronica sa...

Men chit! Precis så tänker/resonerar jag också! Har oxå fått mitt hjärta krossat av "HON" efter 4 år och nu står man här med sina hetro vänner och fattar fan inte hur man ska lyckas hitta någon ny!

Anonym sa...

Trodde att det bara var jag som tänkte så, men tydligen inte:)
(det är jag som skrivit inlägget)

God fortsättning.

ester sa...

Stämmer! Hoppas du hittar henne snart ;)

Sveriges bloggarmé