söndag, augusti 31, 2008

Med ett ben i varje värld

Eftersom jag inte visste hur jag skulle skriva ett inlägg med mina tankar på bästa sätt denna gången, så har jag bara låtit mina tankar föras till tangentbordet utan att tänka!

Det känns som om tiden är inne. För att bestämma mig om jag ska gå hela vägen med min läggning. Jag står med ena benet i varje värld just nu, men hur lång tid kan det fortsätta?
Jag håller mig för mig själv mer och mer. För att mina föräldrar inte ska märka. Men hur länge orkar jag hålla på så? Detta måste ta slut!
Men jag vet att jag inte kan berätta för dom, aldrig. Och jag vet inte om jag verkligen orkar
bryta kontakten med min familj igen. Det känns om jag står ensam med mina tankar, även om mina vänner försöker stötta mig och säger att det enda jag kan göra är att dra där ifrån.
Men det är ingen som förstår att jag inte vågar, det är ändå min familj. Jag kan inte vara så egoistisk och bara lämna dom, eller kan jag? Jag hatar att jag är flata samtidigt som jag älskar det. Jag vill kunna gå hand i hand med min framtida flickvän, jag vill kunna ta med henne hem till mina föräldrar och visa upp henne stolt, jag skulle vilja ta med henne på nästa släktträff och presentera henne glatt för alla – Detta är… Min flickvän! Vad skulle hända då?
Jag är rädd för det val jag snart måste göra samtidigt som min styrka börjar sjunka!
Orkar jag?
Jag önskar att jag inte vore flata, jag önskar jag kunde vara som dom, troende muslim och gifta mig med en kille och få ett halvt dussin barn.

"Anonym"

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej.
Jag kan inte föreställa mig hur svår din situation måste vara, och jag kan inte ge några tips på hur du ska göra; det vet bara du.
Men en sak kan jag säga: Du är aldrig ensam. Vi är många som tänker på våra medsystrar, vi känner med dig och andra i din situation. Jag hoppas att du har styrka nog att klara av den här perioden, det här dilemmat..
Tusen kramar!
Maria

Anonym sa...

tack! Det värmer och att läsa sånna här kommentarer!

Anonym sa...

Hej! Hur kommer det sig att inte alla bloggar på länklistan syns
i RSS-läsaren här på sidan.

Hur väljs de bloggare som synns i RSS-läsaren ut?

Man vill ju inte missa något grymt bra!

hobbit sa...

Grundprincipen för hur de väljs är att jag inte vill tvinga någon att vara med i rss-läsaren mot sin vilja eller utan att de vet om det.

Därför har jag valt att lägga två grupper av bloggar i rss-läsaren:
1. De som bett om att bli med i vanliga länklistan (via e-mail eller en kommentar på nåt inlägg).
2. Dem som (vad jag vet) har länkat till hbtq-bloggen från sin blogg.
I teorin ska alla de som är markerade med * i länklistan också vara med i rss-läsaren. (Eventuella undantag är antingen mänskliga faktorn eller det att det inte varit tekniskt möjligt att länka.)

Slacker sa...

Hallå! Du får gärna uppdatera mig i RSS-läsaren, jag har flyttat Slackers View till slackersview.wordpress.com
Tack annars för den fina listan här!
/slack

BraveAndCrazy sa...

Hej!
Förstår dig exakt då jag är i samma sits.
Någon har hittat mej. Någon som kan bli min första "kvinnliga" kärlek.
Kan man uttrycka sig så?
Vill du ha någon att byta tanar med så finns jag på länken nedan ;)

Kram
BraveAndCrazy

Sveriges bloggarmé