torsdag, februari 01, 2007

Det blir vad man gör det till

Som jag skrev när jag tackade bruden för länken, så tycker jag det känns fint att synliggöra varandra inom flatvärlden/HBTQ-sfären!

Har på känn att vi är många och det verkar som om en hel del startar upp nu. Ser inte att det kan spira annat än bra saker från att man pratar med varandra. Så jag försöker i anspråkslöshet (med en smula storhetsvansinne) att skapa en arena som kan sammanföra folk:

  • Läsare med bloggar.
  • Bloggare med andra bloggare.
  • Läsare med tanken om en egen blogg. (Mycket potential där!)
Till sist, välkommen du som tittat in! Tackar för besöket och hoppas du/ni finner anledningar både att komma igen och spana in en massa bloggar.

Ler fortfarande åt skjutsen i statistiken.

Och jo, just det. Tänkte kalla mig hobbit, jag tror ni fattar (hobbit). Det är kanske banalt. Men det enkla är ofta det bästa!

7 kommentarer:

Dummie sa...

Hello!
Så det är du som sammansätter hela gänget. Ja, alltså, det skulle vara en ynnest att få bli länkad på din lilla lista. Min blogg föddes för några veckor sedan och jag vill gärna att folk hittar dit!
Jag skriver om livet som gaystudent i Göteborg, ifall ämnet undras över. ;)
Tack på förhand snälla du.

MVH Ngn i gbg

hobbit sa...

Hej!
Det är i minst lika hög grad en ynnest att få leka spindeln i nätet. Vilket det vore menlöst om inte tilltaget uppskattades. Tack själv, nu är du med på listan!

Filippa Sandh sa...

Hej!
Ja, vad kul! Jag länkar hit också!
/Filippa

bruden sa...

Hehe, inte illa att vara en faktor i folks besöksstatistik... tycker att det är en bra idé att sammanföra och hjälpa till så att fler kan läsa och blogga. Jag har märkt under min tid som bruden att det finns ett jäkla sug, och ju fler vi blir desto bättre både för garderobsfall och flatmaffian i stort.

Eftersom min blogg inte går ut på att vara en bloggmanual men jag ändå har tänkt tanken då och då, så har jag några förslag på teman - om du känner dig hågad. Sånt där om hur man gör när man startar sin blogg, om man bör vara anonym eller inte (funderar på att skriva ett inlägg om den saken), hur man pingar och lite andra grejer som jag inte kommer på just nu... ser fram emot att ta del av fler brudbloggar i framtiden!

rymdvarelse sa...

Tack för länken! Min blogg är ju inte uteslutande en flatblogg men den kvalar väl in ändå. Bra initiativ det här!

hobbit sa...

Bruden: Tack för uppslagen, dyker det upp andra så är det bara att säga till. Har några egna också. Även om det redan finns mängder av välskrivna guider så kan det vara svårt både att veta var man ska leta och vad man letar efter...

Helt klart ju fler brudbloggar desto bättre för alla :)

rymdvarlse Kvalar lätt in :)

vakna sa...

Tja.
Grym sida, har hittat många bra bloggar här.
Antar att min lilla blogg inte är tillräckligt stor för att länkas här, men du får gärna titta förbi om du vill.
Inget extravagant, bara jag. En småstadsflata.

Sveriges bloggarmé